Mikä Evermind?

Mitä enemmän ymmärrämme mielemme mekanismeista ajattelumme, tunteidemme ja käyttäytymisemme takana, sen helpompi meidän on hyväksyä niin itsemme kuin toisemme, tulla toimeen toistemme kanssa, ja elää syvästi tyydyttävää, itsemme näköistä elämää.

Evermind on ihmistieteitä popularisoiva verkkolehti, jossa erityisen kiinnostuneita ollaan ihmismielestä.  Julkaisemme uutisia, tietoa, näkökulmia ja pohdintoja persoonallisuudesta, mielenterveydestä, aivoista, mielen ja kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ihmisten välisestä kanssakäymisestä niin töissä, parisuhteissa kuin perheissä. 

En koskaan lakkaa ihmettelemästä ihmismieltä – tämä julkaisukin syntyi ennen kaikkea halustani ihmetellä vielä enemmän ja jäsentää asioita kirjoittamalla niistä – mutta toivottavasti sivuston teemat herättävät ajatuksia ja oivalluksia myös muissa.

Uskon, että mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä näkyvämmäksi me tulemme myös muille ja sitä rohkeammin uskallamme elää maailmassa, toisten kanssa.

Toivon, että sivusto ja sen sisältö avartaa lukijoidensa elämää – tarkoitus ei ole kahlita ketään yksiulotteisten määritelmien vangiksi, sillä me kaikki olemme monenlaisia, eikä yksikään toinen ole täsmälleen samanlainen kuin sinä.

Lisäkseni Evermindiin kirjoittaa joukko muita sivuston teemoihin perehtyneitä asiantuntijoita. Kun kirjoittajan kohdalla lukee ”Toimitus”, silloin mitä todennäköisimmin on kysymys valmiin tiedotteen pohjalta muokatusta tiedeuutisesta. Jos sinua kiinnostaa ryhtyä yhteistyökirjoittajaksi, ota ihmeessä yhteyttä! Olemme kiinnostuneet monenlaisesta yhteistyöstä erilaisten alan toimijoiden kanssa. 

Itse olen pohjakoulutukseltani viestinnän ja vuorovaikutuksen maisteri. Sen koommin olen opinnoissani perehtynyt muun muassa psykologiaan Jyväskylän yliopistossa ja soveltavaan neurotieteeseen Lontoon King’s Collegessa. 

Minut saat kiinni joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse etunimi piste sukunimi at evermind piste fi. 

Kiva, että olet täällä! 🙂

Petra Lehto, perustaja ja päätoimittaja
Mielentietotalo Evermind

PS. Evermind tavoittaa yli 70 000 ihmismielestä, itsetuntemuksesta, käyttäytymisestä, henkisestä kasvusta ja kokonaisvaltaisesta mielen ja kehon hyvinvoinnista kiinnostunutta kävijää joka kuukausi. Jos kiinnostuit mainostamisesta ja muusta kaupallisesta yhteistyöstä, tutustu MEDIAKORTTIIMME.

*) Evermind on tieto- ja tiedepohjainen viihdesivusto, jonka sisältöä ei ole tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten avun korvikkeeksi.