Mikä Evermind?

Mitä enemmän ymmärrämme mielemme mekanismeista ajattelumme, tunteidemme ja käyttäytymisemme takana, sen helpompi meidän on hyväksyä niin itsemme kuin toisemme, tulla toimeen toistemme kanssa, ja elää syvästi tyydyttävää, itsemme näköistä elämää.

Evermind on tiedepohjainen verkkolehti ihmismielestä.  Julkaisemme uutisia, tietoa, näkökulmia ja pohdintoja persoonallisuudesta, ihmismielestä, mielenterveydestä, aivoista, hyvinvoinnista ja ihmisten välisestä kanssakäymisestä niin töissä, parisuhteissa kuin perheissä. 

En koskaan lakkaa ihmettelemästä ihmismieltä – tämä julkaisukin syntyi ennen kaikkea halustani ihmetellä vielä enemmän ja jäsentää asioita kirjoittamalla niistä – mutta toivottavasti sivuston teemat herättävät ajatuksia ja oivalluksia myös muissa.

Uskon, että mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä näkyvämmäksi me tulemme myös muille ja sitä rohkeammin uskallamme elää maailmassa, toisten kanssa.

Toivon, että sivusto ja sen sisältö avartaa lukijoidensa elämää – tarkoitus ei ole kahlita ketään yksiulotteisten määritelmien vangiksi, sillä me kaikki olemme monenlaisia, eikä yksikään toinen ole täsmälleen samanlainen kuin sinä.

Minut saat kiinni yhteydenottolomakkeella.

Kiva, että olet täällä! 🙂

Petra Lehto, päätoimittaja

*) Evermind on tieto- ja tiedepohjainen viihdesivusto, jonka sisältöä ei ole tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten avun korvikkeeksi.