Oletko ambivertti? Tee testi

Viimeksi päivitetty: |

Tuntuuko sinusta usein siltä, että tyypilliset introvertti- ja ekstroverttikuvaukset eivät osu kohdallasi nappiin? Että huomaat tuon tuosta ajattelevasi, että toisaalta niin ja toisaalta näin? Saatat olla ambivertti. Tee testi niin tiedät!

Ambiverttitesti

1. Jos minulta kysytään, olenko tiimipeluri vai yksinäinen puurtaja, pystyn vilpittömästi vastaamaan, että olen molempia.
2. Osallistun mielelläni juhliin, tapahtumiin ja muihin sosiaalisiin tilanteisiin, mutta minun on saatava poistua, silloin kun itse haluan.
3. Huomion keskipisteenä oleminen on välillä ihan mukavaa, kunhan se vain ei jatku kovin pitkään kerrallaan.
4. Jotkut saattavat pitää minua hiljaisena, kun taas toisten mielestä olen varsinainen pälättäjä.
5. Jatkuva toimettomuus ei sovi minulle – mutta ei sovi jatkuva touhuaminenkaan.
6. Uppoudun omiin ajatuksiisi yhtä vaivattomasti kuin kiinnostavaan keskusteluun.
7. Kevyt rupattelu on minusta toisaalta helppoa, mutta toisaalta välillä tylsistyttävää.
8. Minua luonnehditaan monesti diplomaattiseksi ihmiseksi.
9. Jotkut tuntemistani ihmisistä pitävät minua introverttina ja jotkut ekstroverttina.
10. Minulle tuo energiaa niin yksinolo kuin seurustelu toisten kanssa.
11. Nautin silloin tällöin etätyöstä tai -opiskelusta, mutta en jaksaisi koko ajan tehdä hommia vain omassa seurassani.
12. En useinkaan ala jutella tuntemattomien kanssa, mutta jos joku lähestyy minua, rupattelen mielelläni tovin.

Lisää testejä:

Kommentit ennakkomoderoidaan eli julkaistaan vasta sen jälkeen, kun toimitus on ne ensin hyväksynyt. Joskus siihen voi kulua useampi päivä, mutta jos kommettisi on asiallinen, se julkaistaan kyllä.

Tilaa
Ilmoitus
guest
1 Kommentti
vanhimmat
uusimmat eniten ääniä saaneet
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
setä
setä
1 vuosi sitten

Hassu ambiverttitesti. Jotkut kysymykset siinä siten laadittu vastausvaihtoehdot huomioiden, että johtaa varmasti tulosta väärään suuntaan. Väitän, että tosi ambivertti voi saada äärituloksia kumpaan suuntaan vain, lisäksi tässä liian vähän, vain kaksi vaihtoehtoa, joista periaatteessa ei aina voisi valita kumpaakaan. Mutta hyvä, että tällainenkin käsite ambivertti on keksitty, koska uskon, että se on kohdallani(vaik ennemmin ainakin ympäristö on tehnyt minusta enemm introvertin, en voi tietää miten isosti ympäristövaikutus, kun taas toisaalta nautin äärettömästi kaikesta sosiaalisuudesta, myös pitkään,ja ratkiriemukkaasta/railakkaastakin, esim. vaikka bileiden kestäessä vuorokausia putkeen vaikka pienessä huoneistossa minulle ennestään tuntemattomien monien ihmisten kanssa ja olen itse yleensä täysin selvin päin)osuva varmastikin. Tietysti saan aina parhaat tulokset esim. töistä ym. yksin ja luon mieluiten ja parhaiten yksin ja pidän äärimmäisen mielenkiint kokouksia ym keskenäni. Ryhmätyöt aina pudotti arvosanoja ja erit huononsi tietysti tuloksia, mutta ymmärrän myös, että tässäkin asiassa voisi olla toisin, jollakin kokoonpanolla ja joissakin asioissa:)Mutta uskon, että monella muullakin olisi tarve tällaiselle käsitteelle. On mullakin varm perusperoonassa molempia.