Haluatko pilata treffit introvertin kanssa? Toimi näin

Viimeksi päivitetty: |

Jos haluat varmistaa, että introvertti ei lähde kanssasi treffeille enää koskaan, seuraa näitä ohjeita, niin onnistut.

1 Lörpöttele pinnallisia koko ilta

Pidä huoli, että keskustelu ei introvertin kanssa vahingossakaan lipsahda niin sanottuihin vakaviin aiheisiin, kuten maailmankaikkeuden kokoon, elämän tarkoitukseen tai antiikin filosofien käsityksiin onnesta.

Muista sen sijaan pysytellä tiukasti missä tahansa käsinkoskeltavassa aiheessa, josta on hyvin vaikea päästä pintaa syvemmälle.

Konkreettiset aiheet luonnollisesti riippuvat keskustelukumppanistasi, mutta ne voisivat olla jotain tämän suuntaista: lipputanko, irtoripset, paikallisliikenteen aikataulut, paistinpannu, laatoitus.

Ensimmäisen tilaisuuden tullen keskeytä introvertti ja kerro hänelle jotain kiehtovaa itsestäsi.

2. Puhu enimmäkseen itsestäsi

On tärkeää, että aloitat mahdollisimman monen lauseen viittaamalla itseesi. Kerro treffikumppanillesi monipuolisesti, mitä mieltä sinä olet vaikkapa juuri edellä listatuista asioista, mitä sinä olet tehnyt, missä matkustellut, mitä syönyt ja keitä tavannut.

Jos pystyt vielä kertomaan, missä olet hyvä tai jopa erinomainen ja ketkä kaikki ovat kehuneet sinua ja millä tavalla, aina parempi.

Ja muista: älä missään tapauksessa esitä introvertille kysymyksiä.

Lue myös: Introvertti parisuhteessa – selvitä itsellesi ainakin nämä neljä asiaa

3. Älä kuuntele ja muista keskeyttää

Jos introvertti yrittää kertoa sinulle jotain, kaiva esiin puhelimesi ja ala selailla sosiaalista mediaa. Älä ota katsekontaktia.

Ensimmäisen tilaisuuden tullen keskeytä introvertti ja kerro hänelle jotain kiehtovaa itsestäsi.

4. Vie introvertti yllätysvisiitille äitisi luo/bileisiin

Vie pahaa aavistamaton introvertti ex tempore -visiitille tuttujesi tai sukulaistesi luo. Valitse kyläilypaikka sen perusteella, kenet introvertti tuntee huonoimmin. Kaikkein parasta on, jos introvertti ei ole tavannut näitä ihmisiä aikaisemmin.

Mitä lyhyemmällä varoitusajalla menette, sen parempi. Introvertille ei pidä antaa valmistautumisaikaa.

Jos introvertti yrittää vetäytyä hämärään nurkkaan, osoita häntä taskulampulla.

5. Suitsuta ja ihaile ylenpalttisesti

Hukuta introvertti suureellisiin huomionosoituksiin ja kehu pitkään ja vuolaasti kaikkea hänessä. Älä anna introvertin keskeyttää tai poistua paikalta.

Jos introvertti yrittää vetäytyä hämärään nurkkaan, osoita häntä taskulampulla.

6. Vie introvertti improvisaatiokurssille

Improvisointikurssi on monipuolisesti tehokas keino, sillä siellä introvertti on huomion keskipisteenä eikä myöskään tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ihannetapauksessa kurssilla keskitytään luomaan yhteys omiin tunteisiin ja ilmaisemaan niitä mahdollisimman autenttisesti. Itkeminen, raivoaminen ja kuolaaminen ei ole vain sallittua vaan suorastaan toivottavaa.

Introvertille ei pidä antaa valmistautumisaikaa.

7. Järjestä introvertille lauluvuoro karaokebaarissa

Tämä neuvo on sukua edelliselle. Se voi toimia vähintään yhtä hyvin kuin improkurssi, kunhan vain muistat pyytää yleisöön mahdollisimman paljon tuttuja ja valita esitettävän kappaleen introvertin puolesta.

8. Ja kun on tullut aika kosia…

Jos nyt kuitenkin käy niin, että kaikista hyvistä neuvoista huolimatta päädyt kimppaan introvertin kanssa, lopulta tulee aika esittää se suuri kysymys.

Älä missään nimessä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan tee kosinnasta spektaakkeli. Siihen tarvitaan vain suuri ele ja tarpeeksi suuri yleisö.

Voit kosia vaikkapa amerikkalaistyylisesti suuressa urheilutapahtumassa. Suomalaisittain parasta varmaan olisi hoitaa homma jääkiekko-ottelussa.

Varmista kuitenkin, että kyseessä ei ole mikä tahansa korttelisarja. Toivottavaa on myös, että hallissa on käytössä suuri videonäyttö.

Muita mahdollisia paikkoja: festarit, ruuhkajuna, SuomiLove.

Jos introvertti ei lähde lipettiin vieläkään, on tullut aika onnitella: Kaikkien odotusten vastaisesti ja yrityksistäsi huolimatta onnistuit saamaan rinnallesi mahtityypin – introvertin.


Lisää introverteista:

Kommentit ennakkomoderoidaan eli julkaistaan vasta sen jälkeen, kun toimitus on ne ensin hyväksynyt. Joskus siihen voi kulua useampi päivä, mutta jos kommettisi on asiallinen, se julkaistaan kyllä.

Tilaa
Ilmoitus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit